hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Başkan Büyükkılıç’tan 'HES kodu' hatırlatması

    Başkan Büyükkılıç’tan HES kodu hatırlatması
    expand

    Başkan Büyükkılıç’tan 'HES kodu' hatırlatması

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    KAYSERİ, (DHA)- KAYSERİ Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, koronavirüs salgını ile mücadele kapsamında toplu ulaşımı daha güvenli kullanabilmek için 25 Kasım’a kadar HES kodunun biniş kartlarına eşleştirilmesi gerektiğini hatırlattı.
    Büyükşehir Belediyesi tarafından uygulamaya konulan toplu taşıma kartı-HES kodu eşleştirme süreci, 25 Kasım’da sona erecek. Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, toplu taşıma kartlarının HES kodu ile eşleştirilmesi konusunda hassasiyet gösterilmesi yönünde vatandaşları uyardı. Başkan Büyükkılıç, ulaşımda HES kodunun toplu taşıma kartlarına eşleştirilmesi için son 2 gün kaldığını belirterek, “Daha önce de ifade ettiğimiz gibi ulaşım sistemimizde 1 milyon 35 bin kart tanımlıdır. Toplu ulaşımı güncel kullanan ve kartında hareketlilik gözüken 845 bin kişiden, şuana kadar 212 bin kişi HES kodunu tanımlayarak kartlarını kişiselleştirdi. Kalan 633 bin kişi ise halen eşleştirme yapmadı” dedi.
    Evden çıkmadan rahatlıkla internetten HES kodu eşleştirmesinin yapılabileceğini ifade eden Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç, “Bu işlemi evinizden çıkmadan https://kayseriulasim.com/heskodkayit internet sayfasına tıklayarak rahatlıkla gerçekleştirebilirsiniz. Herhangi bir mağduriyet yaşanmaması için sitede yer alan Ad, Soyad, T.C. Kimlik Numarası, Süresiz HES Kodu ve Toplu Taşıma Kart Numarası bilgilerini sisteme kaydederek Toplu Taşıma Kart-HES Kodu eşleştirmenizi yapmanız önemle rica olunur. Ayrıca KAYMEK’imizin, Spor A.Ş.’mizin bütün ekiplerini takviye etmek suretiyle Kart 38 ekiplerimiz, ulaşım birimlerimiz HES kodunu kartlarla eşleştirme konusunda gerekli desteği göstermekte ve çalışmaları yapmaktadır. Ayrıca Alo 153 üzerinden yine zabıtamız vasıtası ile bu hizmetin verildiğini de paylaşmak isterim. Vatandaşlarımızın bir ‘alo’ demesi yeterli” şeklinde konuştu.
    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow