hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Başkan Büyükkılıç'tan kedileri için mama isteyen inşaat işçisine ziyaret

    Başkan Büyükkılıçtan kedileri için mama isteyen inşaat işçisine ziyaret
    expand

    Başkan Büyükkılıç'tan kedileri için mama isteyen inşaat işçisine ziyaret

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    KAYSERİ, (DHA) - KAYSERİ'de inşaat işçisi evinde beslediği 20 kedi için Büyükşehir Belediyesi Başkanı Memduh Büyükkılıç'a mektup yazarak mama istedi. Başkan Büyükkılıç, Hüsamettin Kılıç'ı ziyaret ederek isteğini yerine getirdi.
    Kayseri'nin Melikgazi İlçesi Yıldırım Beyazıt mahallesinde eşi Emine Kılıç ile müstakil evde oturan 53 yaşındaki Hüsamettin Kılıç, evlerinin bahçesini yuva yapan 20 kediyi besliyordu. Artan mama maliyetleri nedeniyle Kılıç, geçtiğimiz hafta Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç'a ulaştırılmak üzere mektup yazdı. Mektubunda " Başkanım biz eşimle müstakil evde otuyoruz. Mahallemizin kedilerin evin birçok noktasını ve kömürlüğünü yuva yaptı. 20-25 kedimiz oldu. Allah rızası için bu kedilere bakıyoruz. Bu kış gününde sizden bu kedilerin için kedi maması istiyoruz" ifadelerine yer verdi. Mektubu teslim alan Başkan Büyükkılıç bugün kendisine mektup yazan Hüsamettin Kılıç'ı ziyaret ederek kedi maması talebini yerine getirdi.
    Başkan Büyükkılıç, ziyarette “Hüsamettin bey sağ olsun geçmişten beri olan hukukumuza, dostluğumuza, samimiyetimize dayanarak teklifsiz bir mektup yazmış. Ellerine sağlık. Biz de tabi bu hasbi olarak yaptığı önemli ve anlamlı çalışmayı göz ardı edemezdik” dedi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow