hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Başkan Büyükkılıç’tan Özvatan ve Felahiye ilçelerine ziyaret

    Başkan Büyükkılıç’tan Özvatan ve Felahiye ilçelerine ziyaret
    expand

    Başkan Büyükkılıç’tan Özvatan ve Felahiye ilçelerine ziyaret

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    KAYSERİ, (DHA)- KAYSERİ Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Özvatan ve Felahiye ilçelerine ziyaret gerçekleştirdi.
    Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, ilk ziyaretini Özvatan ilçesine yaptı. Özvatan Belediye Başkanı Halit Demir ile bir süre görüşen Büyükkılıç, Kayseri’nin dinamik, refah düzeyi yüksek bir şehir olduğunu söyleyerek, 16 ilçesiyle de birlik, beraberlik olgusu kapsamında dayanışma içerisinde hizmet ettiklerini ifade etti. Büyükkılıç, “Bizler dayanışma içerisinde gibi 16 ilçemizi ayrıştırmadan, ötekileştirmeden bağrımıza basarak bu çalışmalarda beraber hareket ediyoruz. Halit Başkanımızda hakikaten tecrübesiyle, uyum kültürüyle bizlere her zaman sahip çıkan ama en çokta ilçesine sahip çıkan, tuttuğunu koparan yaklaşım içerisinde. Allah razı olsun. Bu güzel şirin ilçemizi adeta ihya ediyor. Özvatan’ımızın ayrı bir güzelliği var. Her ilçemizin kendine özgü ayrı bir güzellik taşıyor” dedi.
    Başkan Memduh Büyükkılıç, Özvatan’dan sonra Felahiye ilçesine geçti. Felahiye Belediye Başkanı Vural Coşkun’u ziyaret eden Büyükkılıç, çalışmalar hakkında bilgi aldı.  İlçelerle uyum içinde olduklarını belirten Başkan Büyükkılıç, “Tabi uyum içerisinde hem tecrübemizle hem de gayretimizle çok şükür beraber bu ilçemize hizmet etmek için sizler gayret ediyorsunuz. Bizlerde destek oluyoruz. Dayanışma içerisinde bu çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bizleri seven, güvenen, seçen hemşehrilerimize hep beraber layık olmaya çalışıyoruz. Pandemi sürecinde olunca ister istemez ziyaretler kısa ve sınırlı oluyor ama gönüller bir. İstişaremizi eksik etmiyoruz. Sizin de vurguladığınız gibi ne gerekirse beraber istişare ederek, hareket ediyoruz” diye konuştu.
    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow