hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Başkan Büyükkılıç’tan, Sarıoğlan ve Akkışla ilçelerine ziyaret

    Başkan Büyükkılıç’tan, Sarıoğlan ve Akkışla ilçelerine ziyaret
    expand

    Başkan Büyükkılıç’tan, Sarıoğlan ve Akkışla ilçelerine ziyaret

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    KAYSERİ, (DHA)- KAYSERİ Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Sarıoğlan ve Akkışla ilçelerine ziyaret gerçekleştirdi.
    Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, ilçe ziyaretleri kapsamında ilk olarak Akkışla ilçesine gitti. Başkan Büyükkılıç, burada ilçe Belediye Başkanı Ayhan Arslan’la bir süre görüştü.  Ziyarete Başkan Büyükkılıç’ın yanı sıra ilçe Kaymakamı Hasan Kurt, AK Parti İlçe Başkanı Özgür Özuzun, Akkışla AK Parti Kadın Kolları Başkanı Züleyha Pınar ve Belediye Meclis üyesi Ali Aktaş da katıldı. Akkışla’nın önemine değinen Başkan Büyükkılıç, “Kendi evimize gelmiş gibiyiz. Bize ev sahipliği yapıyorlar. Akkışla’nın gönlü zengin insanları, Türkmen yurdudur. Bizim için çok önemli. Stratejik bir noktadadır.  Burada üreten insanlarımız var. Biz bunu çok önemsiyoruz. Pandemi döneminde bunu çok daha iyi anladık. Üretmek güzel bir duygu. Yöreyi zenginleştirmek ve orayı sahiplenmek güzel bir duygu. İnşallah tersine göç başlayacak. Hatta başladı, doğalgaz gelince daha fazla olacak. Umuyorum ve inanıyorum ki önümüzdeki sene projelendirip, daha sonraki sene yapılmasını sağladığımızda buranın ciddi manada bir eksiği kalmayacak” diye konuştu.
    Başkan Büyükkılıç, Akkışla ziyaretinin ardından Sarıoğlan ilçesine geçti. Sarıoğlan Belediye Başkanı Bekir Ayyıldırım’ı ziyaret eden Başkan Büyükkılıç, “Değerli başkanımıza her zamanki sıcaklık hissinden dolayı teşekkür ediyorum. Tabii ki zaman zaman ilçelerimize uğramak suretiyle hem yapılması gereken ya da yapılacak olan hizmetleri paylaşmak, hem de varsa bir talepleri dinlemek istiyoruz. Bu arada ilgili ilçelerimizde vatandaşlarımızla görüşmek amacıyla çevreyi de geziyoruz.  Pandemi dönemindeyiz. Bir bakımdan kurallara uyulup uyulmadığını vatandaşlar açısından gözlemlenmiş oluyoruz. Ama buralarda sıkıntı yok. Şehir merkezinde yoğunlaşmaya gerek yok. Bu şirin, güzel, sakin ilçelerimize yönelim olsun diyelim” ifadelerini kullandı.
    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow