hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Başkan Büyükkılıç’tan Sarız ve Pınarbaşı'na ziyaret

    Başkan Büyükkılıç’tan Sarız ve Pınarbaşına ziyaret
    expand

    Başkan Büyükkılıç’tan Sarız ve Pınarbaşı'na ziyaret

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    KAYSERİ, (DHA)- KAYSERİ Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Sarız ve Pınarbaşı ilçelerine ziyaret gerçekleştirdi.
    İlçe ziyaretlerine ara vermeden devam eden Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, 2020 yılı içerisinde sadece Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığı ve KASKİ tarafından 7 milyon liralık yatırım yapılan Pınarbaşı ilçesine gitti. Başkan Büyükkılıç, Pınarbaşı Belediye Başkanı Menduh Uzunluoğlu’nu makamında ziyaret etti. Pınarbaşı Belediye Başkanlığı’nda gerçekleşen ziyarette konuşan Başkan Büyükkılıç, “Belediyecilikte hizmet bitmez, insanların ihtiyaçları da bitmez, doğru olan da o zaten. Mümkün olduğunca onların gönlüne, içine sinecek şekilde hizmetlerimiz yapıldı ve yapılıyor. Adaşımız, gönül dostu olan, değerli başkanımız Memduh kardeşimize sıcak ilgisinden ve bizimle uyum içerisinde yaptığı çalışmalardan dolayı teşekkür ediyorum. Bizleri seven, güvenen Pınarbaşılı hemşerilerimize layık olmak için dayanışma içerisinde ele ele çalışmalarımızı yapıyoruz” dedi.
    Daha sonra Sarız ilçesine geçen Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, burada Sarız Belediye Başkanı Baki Bayrak’ı ziyaret etti. Başkan Büyükkılıç, ziyarette yaptığı konuşmada, “Artık dönemin sonuna geliyoruz. 2020 yılı kış sezonuna yaklaştık, yapılan veya yapılacak hizmetleri değerlendirme yapıyoruz. Amacımız bizleri seven, güvenen Sarız’ımızın çok değerli insanlarına layık olma yolunda uyum içerisinde hizmet edebilmek, onların duasını almaktır. Bu manada çok şükür Baki başkanımız uyumlu, gayretli, sevilen, güvenilen bir isim olarak gerek ilçemize, gerek bölgesine hizmet etmeye gayret gösteriyor, bizler de her zaman destek olduk, olmaya devam edeceğiz. Ne istiyorsa destek olmaya hazırız, ekibinize ve meclis üyelerini tebrik ediyorum” ifadelerini kullandı.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow