hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Başkan Büyükkılıç'tan ulaşım toplantısı

    Başkan Büyükkılıçtan ulaşım toplantısı
    expand

    Başkan Büyükkılıç'tan ulaşım toplantısı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    KAYSERİ, (DHA)- KAYSERİ Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, belediye bürokratlarıyla ulaşım koordinasyon toplantısı gerçekleştirdi.
    Başkan Büyükkılıç başkanlığında belediye binasında yapılan toplantıda, ulaşım alanında verilen hizmetler değerlendirilerek, yatırımlar ele alındı. Büyükşehir Belediyesi Ulaşım A.Ş'nin yapacağı hizmetleri ve bundan sonra yapılacak çalışmaları gözden geçireceklerini belirten Başkan Büyükkılıç, "Hatırlanacağı üzere pandemi döneminde yaklaşık 50 binlere kadar düşen yolcu sayımızın, yeni normal olarak nitelendirilen süreçte 200 binin üzerine çıkmaya başladığından buna özgü çalışmalar yapmamız gerekiyor. İçişleri Bakanlığı'nın talimatları doğrultusunda yolcu kapasitesiyle ilgili yapmamız gerekenleri enine boyuna masaya yatırdık. Şehrimizde hem ekonomimize, hem de bütçemize uygun olarak en verimli şekilde nasıl çalışmalar yapacağız bunları konuşacağız" dedi.
    Pandemi sürecinde uyguladıkları ring sistemine de değinen Başkan Büyükkılıç, "Direk ulaşılması gereken önemli noktalarımız var. Erciyes Üniversitesi gibi, Şehir Hastanesi gibi. Bu noktalara az sayıda yolcuyla gidilmesi şehrimizin ve ekonomimizin adına büyük bir israf kaynağı oluşturduğunun herkesin bilincinde olduğunu düşünüyorum. O açıdan değişik yerlerde aktarma sistemleri uygulamaktayız. Bunu da hemşehrilerimizin anlayışla karşılamaları gerektiğini paylaşmak istiyorum" diye konuştu.
    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow