hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Başkan Büyükkılıç'tan yeni yıl mesajı

    Başkan Büyükkılıçtan yeni yıl mesajı
    expand

    Başkan Büyükkılıç'tan yeni yıl mesajı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    KAYSERİ, (DHA)- KAYSERİ Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, yeni yıl dolayısıyla yayınladığı mesajında, "2020 yılında pandemiye rağmen önemli projelere imza attık. 2021 yılında da Kayserili hemşerilerimizin bizlere olan güveni ve sevgisiyle, bizlerin de onlara layık olma anlayışıyla yapacağımız çok iş var" dedi.
    Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, yeni yıl mesajında, 2021 yılının Türk milleti ve tüm insanlık için sağlık, barış, huzur, esenlik ve refah getirmesini temenni etti. Mesajında, 2020 yılının tarihi olaylara şahitlik ettiğini belirten Başkan Büyükkılıç, "Öncelikle pandemi salgınında, deprem ve çığ afetlerinde hayatını kaybeden tüm vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet dilerken, yakınlarına sabırlar ve baş sağlığı, halen tedavisi devam eden hastalarımıza ise acil şifalar diliyorum. Ayrıca bu yıl ay yıldızlı bayrağımızı, vatanımızı, ezanımızı ve milletimizi korumak için canlarını seve seve feda edip şehit olan kahraman askerlerimiz başta olmak üzere tüm şehitlerimizin de mekanları cennet olsun diyor, şehit ailelerimizin ve gazilerimizin yanlarında olduğumuzu ifade etmek istiyorum. 2020 yılında pandemiye rağmen önemli projelere imza attık. 2021 yılında da Kayserili hemşerilerimizin bizlere olan güveni ve sevgisiyle, bizlerin de onlara layık olma anlayışıyla yapacağımız çok iş var" dedi.
    2020 yılını bitirmeye az bir zaman kaldığını kaydeden Başkan Büyükkılıç, "Vatanını en çok seven, görevini en iyi yapandır’ sözü gibi, bizler de bu vatanımızı, hemşerilerimizi çok sevdiğimizi, görevimizi en iyi şekilde yaparak, halkın hizmetkarı olarak gösterme gayretindeyiz. Allah’a şükrediyoruz, şikayetçi değiliz. Dünyada etkisini sürdüren salgında sağlık ordumuza ne kadar teşekkür etsek, destek versek az olur, başta Sağlık Bakanımız olmak üzere sağlık personellerimize çok şey borçluyuz. Bu dönemde sağlık çalışanlarımızın yükünü hafifletmek için ve bu illetten kurtulmak için maske, mesafe, temizlik kurallarını asla göz ardı etmememiz gerektiğini bir kez daha hatırlatmak istiyorum. Bu duygularla Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde 2023 hedeflerimize ulaşma gayretimizle birlikte yeni miladi yılın aziz Türk milletimize, Kayserili hemşerilerimize ve bütün insanlığa huzur, barış, bereket, felaketlerden uzak ve hayırlar getirmesini rabbimden niyaz ediyorum" ifadelerini kullandı.
    FOTOĞRAFLI

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow