hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Başkan Çelik'e 'Vergi Haftası' ziyareti

    Başkan Çelike Vergi Haftası ziyareti
    expand

    Başkan Çelik'e 'Vergi Haftası' ziyareti

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    KAYSERİ, (DHA)- KAYSERİ Vergi Dairesi Başkanı Ahmet Günçavdı ve beraberindeki yöneticiler, Vergi Haftası nedeniyle Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik'i ziyaret etti.
    Vergi Haftası nedeniyle, Vergi Dairesi Başkanı Ahmet Günçavdı ve Vergi Dairesi yöneticileri, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik’e ziyaret bulundu. Günçavdı, ziyaretinde Başkan Çelik'e Vergi Haftası kokardı taktı. Vergi Dairesi Başkanı Ahmet Günçavdı, verginin toplumun tüm kesimlerine benimsetilmesi için çalışmalar yaptıklarını söyledi.
    Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik ise, Vergi Haftası’nı kutlayarak, Büyükşehir Belediyesi’nin bir taraftan şirketleri vasıtasıyla vergi verdiğini, bir taraftan da bu vergilerin tekrar halka dönmesi için çalıştıklarını belirtti. Büyükşehir Belediyesi'nin Maliye ve İller Bankası'ndan gelen gelirlerinin toplanan vergilerden oluştuğunu hatırlatan Başkan Çelik, "Görevde bulunduğumuz 4 sene içinde toplanan vergilerden gelen payları en efektif, en verimli şekilde değerlendirmeye çalıştık. Yaptığımız yollar, köprülü kavşaklar, tesisler, alt ve üst yapı yatırımları ile verilen hizmetler toplanan vergilerin en iyi şekilde değerlendirildiğinin göstergesi" dedi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow