hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Başkan Çolakbayrakdar: Akademide 9 ayda 15 bin 619 kişi hizmetlerden faydalandı

    Başkan Çolakbayrakdar: Akademide 9 ayda 15 bin 619 kişi hizmetlerden faydalandı
    expand

    Başkan Çolakbayrakdar: Akademide 9 ayda 15 bin 619 kişi hizmetlerden faydalandı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    KAYSERİ, (DHA)- KOCASİNAN Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, "Vatandaşlarımıza birçok branşta eğitim verdiğimiz akademide bu yıl 9 ayda 15 bin 619 kişiye verilen hizmetlerden faydalandı" dedi.
    Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Melikgazi Belediyesi konferans salonunda gerçekleştirilen AK Parti Kocasinan Eylül Ayı İlçe Danışma Meclisi toplantısında, Kocasinan ilçesine yapılan ve yapılacak olan çalışmalar hakkında sunum gerçekleştirdi. Sosyal belediyecilikte Türkiye ve Kayseri’de örnek hizmetler gerçekleştirdiklerine dikkat çeken Başkan Çolakbayrakdar, yapılan hizmetlerle vatandaşların gönüllerine dokunduklarını ifade etti. Birçok projeyle öncülük ettiklerini belirten Başkan Çolakbayrakdar, "2016 yılının Aralık ayında hayata geçirdiğimiz Kocasinan Akademi ile eğitim, sosyal, kültür, sanat, spor gibi hayatın her alanında 7’den 70’e herkese hizmet veriyoruz. Vatandaşlarımıza birçok branşta eğitim verdiğimiz akademide bu yıl 9 ayda 15 bin 619 kişiye verilen hizmetlerden faydalandı. Özellikle çocukların geleceğe daha iyi ve daha donanımlı hazırlanmaları için yepyeni kurslar açıyoruz. Kocasinan’ın farkındalığını göstermek için açtığımız Robotik kodlama kursuyla teknoloji tüketen değil, teknolojiyi üreten nesiller yetiştirmeyi hedefliyoruz. Eğitimle geleceğin bilim adamlarını ve teknoloji yıldızlarını yetiştirmeye katkı sağlıyoruz" ifadelerini kullandı.

    Engelsiz belediyecilik anlayışıyla engelli çocuklara tesislerde etkinlikler düzenlediklerini belirten Başkan Çolakbayrakdar, “Özellikle doğuştan engelli Resul Duran ve Havva Ulu isimli vatandaşlarımızın sokağa rahatça çıkabilmesi için ailelerinin isteği doğrultusunda evlerine engelli asansörü yaparak, gönüllere dokunduk. Ayrıca otizmli çocuklarımızın eğitim görebileceği ve keyifli vakit geçirecekleri bir sosyal tesis yapacağız. Otizm Spor Merkezi ile otizmli çocuklarımızın spor yaparak daha mutlu bireyler olmalarını sağlayacağız. Sosyal belediyecilik adına daha güzel hizmetler yapmaya devam ederek, çocuklarımıza, kadınlara ve engelli kardeşlerimizin hayatlarına dokunan hizmetler üretmeye devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.

    FOTOĞRAFLI

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow