hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Başkan Çolakbayrakdar'dan 'Hayvanları Koruma Günü' mesajı

    Başkan Çolakbayrakdardan Hayvanları Koruma Günü mesajı
    expand

    Başkan Çolakbayrakdar'dan 'Hayvanları Koruma Günü' mesajı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    KAYSERİ, (DHA)- KOCASİNAN Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, '4 Ekim Hayvanları Koruma Günü' nedeniyle yayımladığı mesajında,  "Özellikle Türkiye’ye örnek olan ve 2017 yılında hayata geçirdiğimiz 'Küçük Dostlar Ambulans' hizmetimizle de küçük dostlarımıza destek oluyoruz" dedi.
    Başkan Çolakbayrakdar, yayınladığı mesajında, sokak hayvanlarına 7 gün 24 saat kesintisiz hizmet verdiklerini bildirdi. Kentteki tüm canlıların yaşam şartlarını daha da iyileştirmek için çeşitli çalışmalar yürüttüklerini bildiren  Çolakbayrakdar, şunları kaydetti:
    "Peygamber Efendimizin 'derdini anlatmaktan aciz olan hayvanlara karşı Allah’tan korkunuz' buyruğundan hareketle eşrefi mahluk olan bütün canlılara yönelik sorumluluklarımız olduğunun bilincindeyiz. Kocasinan Belediyesi olarak ilçenin muhtelif yerlerine beslenme noktaları yerleştirerek, sokak hayvanları ve doğadaki canlıların su ve mama ihtiyaçlarını karşılıyoruz. Özellikle Türkiye’ye örnek olan ve 2017 yılında hayata geçirdiğimiz Küçük Dostlar Ambulans hizmetimizle de küçük dostlarımıza destek oluyoruz. Vatandaşlardan gelen ihbarlar doğrultusunda harekete geçen tam donanımlı Küçük Dostlar Ambulansımız, 4 binden fazla hasta ve yaralı hayvanın imdadına yetişti. 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü vesilesiyle bir kez daha hatırlatmak isterim ki; Allah’ın yarattığı tüm canlılara karşı sorumluluklarımızın olduğunu unutmamalıyız."

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow