hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Başkan Çolakbayrakdar'dan koronavirüs denetimi

    Başkan Çolakbayrakdardan koronavirüs denetimi
    expand

    Başkan Çolakbayrakdar'dan koronavirüs denetimi

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    KAYSERİ, (DHA) - KOCASİNAN Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, kent merkezindeki AVM'lerde, koronavirüsle mücadele kapsamında maske ve sosyal mesafe denetimi yaptı.
    Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, İlçe Kaymakamı İlhan Abay, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Ümit Kuzucuoğlu, İlçe Emniyet Müdürü Osman Öztürk ile birlikte koronavirüsle mücadele kapsamında Kayseri Alışveriş Merkezi'nde denetimlerde bulundu. Başkan Çolakbayrakdar, maske, mesafe ve temizliğin koronavirüs ile mücadelede en önemli tedbir olduğunu vurguladı.
    İş yerlerinde incelemelerde bulunan Başkan Çolakbayrakdar, özellikle maske ve mesafe konusunda uyarı yaparken, vatandaşlara da uyulması gereken önlemleri hatırlattı. Başkan Çolakbayrakdar, "Alınan bütün tedbirler, toplum sağlığı içindir. En güvenilir yerimiz olan evimizde kalmaya devam ediyoruz. İnşallah en kısa sürede bu sıkıntılı sürecin atlatılması için hem dua ediyoruz hem de yoğun çaba sarf ediyoruz. Mecbur kalmadıkça evlerimizden çıkmıyoruz. Eğer ki mecbur kalıp, evlerimizden çıkıyorsak bu süreçte maske takmayı lütfen unutmayalım" dedi. 

    FOTOĞRAFLI
     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow