hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Başkan Narin'den, 'Öğretmenler Günü' mesajı

    Başkan Narinden, Öğretmenler Günü mesajı
    expand

    Başkan Narin'den, 'Öğretmenler Günü' mesajı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    KAYSERİ, (DHA)- YENİDEN Refah Partisi Kayseri İl Başkanı Önder Narin, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle mesaj yayımladı.
    Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Narin, yayımladığı mesajında, "Milli ve manevi değerlere bağlı idealist bir nesil yetiştirmek için, okulu mabet yeri verdiği eğitimiyse ibadet sayan, yeri geldiğinde öğrencilerine bir öğretmenden de öte onlara hem anne hem baba hem de bir yol arkadaşı olan, öğrencilerinin hakikat peşinde koşması için onlara aklı selim, kalbi selim düşünmelerini sağlayarak geleceğe hazırlayan başta aziz öğretmen Prof. Dr. Necmettin Erbakan hocamız olmak üzere tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutluyoruz" dedi.
    Pandemi dönemine değinen Narin, "Özellikle içinde bulunduğumuz pandemi sürecinde öğretim yapamamanın derdini içinde taşıyan vefakar öğretmenlerimiz ülkemizin gelecek nesillerine şekil verecek olan değerlerimizdir. İnşallah önümüzdeki eğitim öğretim döneminde Covid-19 belasından kurtulmuş oluruz ve okullarımız eski canlılığına kavuşur. Pandemi sürecinde hayatını kaybetmiş olan bütün eğitim çalışanlarımıza Allah'tan rahmet hasta olanlara ise şifa diliyorum" ifadelerini kullandı.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow