hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Başkan Yalçın'dan yamaç paraşütünde yarışan sporculara ziyaret

    Başkan Yalçından yamaç paraşütünde yarışan sporculara ziyaret
    expand

    Başkan Yalçın'dan yamaç paraşütünde yarışan sporculara ziyaret

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    KAYSERİ, (DHA)- TALAS Belediye Başkanı Mustafa Yalçın, Kaymakam Yaşar Dönmez ile birlikte Ali Dağı Yamaç Paraşütü Türkiye Mesafe Şampiyonası'na katılan sporcuları ziyaret etti.
    Başkan Yalçın ve Kaymakam Dönmez, Ali Dağı'nın çok önemli bir organizasyona ev sahipliği yaptığına dikkat çekti. Burada sporcularla konuşan Başkan Yalçın, Ali Dağı'nın hava sporları açısından Türkiye'nin önemli merkezlerinden birisi olduğuna vurgu yaparak, "Ali Dağı ve Ali Dağı'nda yapılan her türlü havacılık aktivitesi bizim için bir gurur. Bir spora gönül vermek önemli ama hava sporlarına gönül vermek ve bunun disiplinine tabi olmak başka bir şey olsa gerek. Bu sporun heyecanını yaşamak ayrı bir keyif. O nedenle sizi tebrik ediyorum ve başarılar diliyorum" dedi.
    Kaymakam Dönmez ise, düzenlenen şampiyonadan dolayı Talas Belediyesi'ni tebrik ederek, "Hepiniz ilçemize hoş geldiniz. Ben başta belediye başkanımız olmak üzere organizasyonda emeği geçen herkesi tebrik ediyorum. Sizlere de başarılar diliyorum" diye konuştu.
    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow