hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Başkanlardan 'Anneler Günü' mesajı

    Başkanlardan Anneler Günü mesajı
    expand

    Başkanlardan 'Anneler Günü' mesajı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    KAYSERİ, (DHA) - KAYSERİ Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Kayseri Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Gülsoy ve Kayseri Sanayi Odası (KAYSO) Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Büyüksimitci, Anneler Günü nedeniyle kutlama mesajı yayımlandı.
    Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Anneler Günü nedeniyle kutlama mesajı yayımladı. Başkan Büyükkılıç mesajında "Bu güzel Ramazan Ayı’nda annelerimizin ellerinden öpüyor, annelerimizin bu gününü tebrik ediyorum. Bizim felsefemizde her günü ‘Anneler Günü’ bilmek gerekir. ‘Cennet annelerin ayaklarının altındadır’ diyerek annelere verilen önemi vurgulayan Peygamberimiz Hz. Muhammed’in bu vurgusu üzerine söylenecek söz yok diyoruz." dedi.
    Kayseri Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Gülsoy ise yayımladığı Anneler Günü mesajında " Bir kadın tüm dünyayı değiştirebilir. Tarihimiz, birçok kadın ve annenin yazdığı destanlarla doludur. Annelerimiz, büyük bir özveri ile evlat yetiştirip topluma kazandırmanın yanı sıra iş hayatında da aktif rol almaktadır. Onlar, ülkemiz sosyo-ekonomik yapısı içinde birçok sektörde gerek girişimci gerekse bir çalışan olarak önemli görevler üstlenmektedir” ifadelerini kullandı.
    Bir milletin temelini aile meydana getirdiği gibi, ailenin temelinde de esas olan anneler olduğuna dikkat çeken Kayseri Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Büyüksimitçi ise "Sağlıklı bir toplum için, sağlıklı çocuk ve gençlerin yetişmesi de büyük oranda annelere ve aile ortamına bağlıdır. Anneler, kendi çocuklarıyla beraber aslında toplumun da geleceğini şekillendirenlerdir. O nedenle bir anlamda en büyük öğretmendir." dedi

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow