hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Büyükşehir, bin 600 kuaför işletmesini dezenfekte edecek

    Büyükşehir, bin 600 kuaför işletmesini dezenfekte edecek
    expand

    Büyükşehir, bin 600 kuaför işletmesini dezenfekte edecek

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    KAYSERİ, (DHA) - KAYSERİ Büyükşehir Belediyesi ile Kayseri Berberler ve Kuaförler Odası, bin 600 berber ve kuaförün daha sağlıklı ve güvenilir hizmet vermelerini sağlamak amacıyla ile protokol imzaladı. Yapılan protokolle birlikte Kayseri Büyükşehir Belediyesi kentteki bin 600 kuaförü rutin olarak dezenfekte edecek.
    Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, koronavirüs salgını süresince Kayseri’de bulunan bin 600 berber ve kuaförün daha sağlıklı ve güvenilir hizmet vermelerini sağlamak amacıyla Kayseri Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Rıfat Alparslan ile protokol imzaladı. Büyükşehir Belediyesinde düzenlenen protokolle Kayseri Büyükşehir Belediyesi Akıllı Şehir uygulamasında Berberler ve Kuaförler odasına bağlı işletmelerin isim, iletişim ve adres bilgilerini alarak kentteki bin 600 kuaför ve berbere dezenfeksiyon işlemi uygulayacak.
    Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, “Asıl olan güven sorunudur. Vatandaşın 1600 kuaförde ve berberde ‘sağlıklı bir şekilde hizmet aldım’ diyebilmesi bizler için  çok önemli. Sizler bunun önlemlerini aldınız. Bu konuda da gerekli talimatlar verildi. Hiçbir sorun olmama yönünde irade gösteriyoruz. Bunlar bizi sevindiriyor. Maske, Mesafe,Temizlik konularını da gerekliliklerini yerine getirip, uygularsak sıkıntısız süreci yürütebileceğiz.” dedi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow