hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Büyükşehir zabıtasından vatandaşlara teşekkür

    Büyükşehir zabıtasından vatandaşlara teşekkür
    expand

    Büyükşehir zabıtasından vatandaşlara teşekkür

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    KAYSERİ, (DHA) - KAYSERİ Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanı Mustafa Kayacık,  koronavirüs tedbirleri kapsamında kendilerine yardım eden vatandaşlara teşekkür etti.
    Büyükşehir Belediyesi zabıta ekipleri koronavirüs salgınının Türkiye’de görüldüğü günden bu yana çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Yapılan çalışmaları değerlendiren Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanı Mustafa Kayacık, “Büyükşehir zabıtası olarak salgın başladığı andan itibaren alınan tedbirlere uyulması ve uygulanması noktasında titizlikle çalıştık. İlk günlerden itibaren vatandaşlarımıza uyulması gereken kuralları ve zaruri olmadıkça evlerinden çıkmamaları için mahalle mahalle gezerek bilgilendirme çalışmaları yaptık. Bu konuda 65 yaş üstü vatandaşlarımızın dışarıya çıkmamaları için azami gayret gösterdik. Çoğu zaman dışarıda gördüğümüz büyüklerimizi zabıta birimi olarak evlerine kadar ulaştırdık. Büyükşehir Çağrı Merkezi’ne ulaşarak bizden yardım talep eden 65 yaş üstü büyüklerimizin her türlü market alışverişlerini gerçekleştirdik ve bu konuda gelen talepler doğrultusunda hizmet vermeye devam ediyoruz" ifadelerini kullandı.
    Salgın süresince 7/24 hizmet anlayışıyla Kayseri’ye hizmet etmeye devam edeceklerini vurgulayan Kayacık, “Vatandaşlarımız içlerini ferah tutsunlar Büyükşehir Zabıta ekipleri olarak halkımızın yanındayız. Şunu özellikle belirtmeliyim ki Kayserili vatandaşlarımız devletimizin almış olduğu kararlara riayet ediyor ve bizlere bu noktada zorluk çıkarmıyorlar. Kurallara uyan tüm hemşehrilerimize teşekkür ediyorum” dedi.

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow