hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Büyükşehir’de 'Yüksek İrtifa Kamp Merkezi' toplantısı

    Büyükşehir’de Yüksek İrtifa Kamp Merkezi toplantısı
    expand

    Büyükşehir’de 'Yüksek İrtifa Kamp Merkezi' toplantısı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    KAYSERİ, (DHA)- KAYSERİ Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Erciyes Yüksek İrtifa Kamp Merkezi çalışmalarının değerlendirildiği yatırım toplantısı düzenledi.
    Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Erciyes Yüksek İrtifa Kamp Merkezi çalışmaları kapsamında, KASKİ Genel Müdürü Özgür Özdemir, Genel Sekreter Yardımcısı Hamdi Elcuman ve daire başkanları ile yatırım toplantısında bir araya geldi. Erciyes’te yapılan çalışmalara değinen Başkan Büyükkılıç, “Bu bağlamda 2 tane Yüksek İrtifa Kamp Merkezi’mizde futbol sahasını hayata geçirdik, ihale ile hak sahiplerine teslim ettik ve çalışmalarını sürdürüyor. Tabi yoğun bir talep söz konusu olunca 6 tane daha saha yapmak suretiyle buradaki potansiyele hizmet amacıyla çalışmalarımızı yürütme ve artırma yönünde karar aldık” diye konuştu.
    Erciyes’te çeşitli projelerin olduğunu kaydeden Başkan Büyükkılıç, “Burayı yapacağımız spor salonu ile Gençlik Spor Bakanlığı destekli kapalı olimpik yüzme havuzu projesiyle de daha da zenginleştireceğimizi umuyoruz. Ayrıca, otel bağlamında yatırımcılarımızın da hızla çalışmalarını sürdürdüğünün farkındayız. Bu konuda da Erciyes, inşallah uluslararası boyutta özelliklere sahip bir kayak merkezi ve kamp merkezi olmaya devam edecektir” ifadelerini kullandı.
    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow