hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Çekilişle bisiklet kazanan 5 talihliye ödülleri verildi

    Çekilişle bisiklet kazanan 5 talihliye ödülleri verildi
    expand

    Çekilişle bisiklet kazanan 5 talihliye ödülleri verildi

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    KAYSERİ, (DHA) - KAYSERİ Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Avrupa Hareketlilik Haftası etkinlikleri kapsamında bisikleti teşvik etmek ve farkındalık oluşturmak amacıyla düzenlenen çekilişle belirlenen 5 kişiye bisiklet hediye etti.
    Büyükşehir Belediyesi Spor A.Ş’nin Avrupa Hareketlilik Haftası kapsamında 'Teşvik ve Farkındalık Oluşturma' amacıyla yürüttüğü etkinlikler vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılandı. Bu kapsamda düzenlenen bisiklet çekilişinin talihlileri de Başkan Büyükkılıç’ın katıldığı törenle bisikletlerine kavuştu.
    Başkan Büyükkılıç, Büyükşehir Belediyesi olarak Avrupa Hareketlilik Haftası'nda sosyal medya üzerinden gerçekleştirilen çekilişin gençleri teşvik edeceğini belirterek, bundan sonra nice çekilişlerle bisiklet kültürünün ruhunu Kayseri'de daha çok yaşatacaklarını ifade etti. Büyükkılıç, "Kayserimiz düz bir şehir. O anlamda bisiklet kültürüne en müsait şehirlerden birisi. Zaman zaman ben de bisiklete biniyorum. Bisiklet kullanım açısından vatandaşlarımızı toplu taşımadan uzaklaştırırken bir yandan da hareket etmelerini sağlıyoruz. Bundan dolayı gerek ilçe belediyelerimiz, gerekse Büyükşehir Belediyesi olarak bisiklet yollarının artırılması yönünde de çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Yapılan bu etkinliklerin yanı sıra Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi projesinde de bisiklet yollarımıza çok önem verdiğimizi buradan paylaşmak istiyorum" dedi.
    Başkan Büyükkılıç, daha sonra bisiklet çekilişi talihlileri, Halit Toprakkar, Mesut Usta, Müşerref Bıyık, Eda Varinli ve Şevval Özbolat'a bisikletlerini Spor A.Ş Genel Müdürü İbrahim Somtaş ile birlikte vererek, kazasız belasız kullanmaları temennisinde bulundu.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow