hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Erciyes'te Çanakkale Deniz Zaferi ve Şehitleri Anma etkinliği

    Erciyeste Çanakkale Deniz Zaferi ve Şehitleri Anma etkinliği
    expand

    Erciyes'te Çanakkale Deniz Zaferi ve Şehitleri Anma etkinliği

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Olcay DÜZGÜN/KAYSERİ,(DHA)- TÜRKİYE'nin önemli kış turizm merkezlerinden Erciyes Kayak Merkezinde 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi ve Şehitleri Anma günü nedeniyle etkinlik düzenlendi.
    Hacılar Kapı'da düzenlenen etkinliğe, İl Jandarma Komutanlığı, İl Emniyet Müdürlüğü, Hacılar Kaymakamlığı, Hacılar Belediyesi, Kayseri Kayak İşletmeciler Derneği ile bazı kulüplerin temsilcileri katıldı. Program, Çanakkale şehitleri için saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Etkinlikte jandarma, polis ve sporculardan oluşan kayakseverler 'Çanakkale Türküsü' eşliğinde kayak yaparken, dev Türk bayrağı taşıdı. Jandarma Arama Kurtarma (JAK) ekipleri de kar motorlarıyla organizasyona eşlik etti. Daha sonra konuşan Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan programda emeği geçenlere teşekkür ederek, “Çanakkale zaferinin 107’nci yılında şehitlerimizi rahmetle anıyoruz. Çanakkale 107 yıl önce yaşandı. Çanakkale’yi anlamak için 107 yıl önceye gitmek gerekir. Ruhları şad olsun, onlar bizim canları verdiler” diye konuştu.
    Hacılar Kaymakamı Haluk Sezen ise,“Bugün nefes alıyorsak bunu Çanakkale de canlarını veren şehitlerimize borçluyuz. Bu manada Çanakkale zaferinin 107’nci yılı kutlu olsun” dedi. (DHA)
    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow