hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    ERÜ ile Üsküdar Üniversitesi arasında işbirliği protokolü

    ERÜ ile Üsküdar Üniversitesi arasında işbirliği protokolü
    expand

    ERÜ ile Üsküdar Üniversitesi arasında işbirliği protokolü

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    KAYSERİ, (DHA)- ERCİYES Üniversitesi (ERÜ) ve Üsküdar Üniversitesi arasında işbirliği protokolü imzalandı.  
    Online olarak gerçekleştirilen protokol imza törenine, ERÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Çalış, Üsküdar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nevzat Tarhan, ERÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Recai Kılıç, Üsküdar Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Muhsin Konuk, ERÜ Genel Sekreteri Murat Yenisu, Üsküdar Üniversitesi Genel Sekreteri Selçuk Uysaler, ERÜ Genom ve Kök Hücre Merkezi (GENKÖK) Müdürü Prof. Dr. Yusuf Özkul ile akademisyenler katıldı. GENKÖK Müdürü Prof. Dr. Yusuf Özkul’un açılış konuşması ile başlayan imza töreninde konuşan ERÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Çalış, işbirliği protokolü ile öğrenci değişimi, akademik personel değişimi gibi birçok alanda ortak projeler yürütüleceğini söyledi.
    Konuşmasında ERÜ ve Araştırma Merkezleri hakkında bilgiler de veren Rektör Çalış, “Erciyes Üniversitesi 43 yıllık mazisi olan köklü bir üniversitedir. Aynı zamanda da 11 araştırma üniversitesinden de birisidir. Bu yıl YÖKAK tarafından da akreditasyona kabul edilen Üniversitelerden birisi olarak, ilk değerlendirmeleri de geçtik. Son değerlendirmede yüz yüze yapıldıktan sonra inşallah YÖKAK tarafından kurumsal akredite edilen ilk üniversitelerden birisi olmayı da bekliyoruz” dedi.
    Üsküdar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nevzat Tarhan da konuşmasında imzalanan protokolün önemine dikkat çekerek, Araştırma ve inovasyonu önemseyen bir üniversite olan Erciyes Üniversitesi ile iyi bir ortaklık olacağını söyledi.
    Konuşmaların ardından  ERÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Çalış ile Üsküdar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nevzat Tarhan işbirliği protokolüne imza attı.
    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow