hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    ERÜ ve KAYÜ arasında 'Eğitimde İşbirliği Protokolü' imzalandı

    ERÜ ve KAYÜ arasında Eğitimde İşbirliği Protokolü imzalandı
    expand

    ERÜ ve KAYÜ arasında 'Eğitimde İşbirliği Protokolü' imzalandı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    KAYSERİ, (DHA) - ERCİYES Üniversitesi (ERÜ) ile Kayseri Üniversitesi (KAYÜ) arasında 'Eğitimde İşbirliği Protokolü' imzalandı.
    ERÜ Senato Salonu'nda gerçekleştirilen protokol imza törenine, Erciyes Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Çalış, Kayseri Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kurtuluş Karamustafa, Erciyes Üniversitesi Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Murat Borlu, Prof. Dr. Recai Kılıç ve Prof. Dr. Mehmet Sıdkı İlkay, Kayseri Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Derviş Boztosun, Erciyes Üniversitesi Genel Sekreteri Öğretim Görevlisi Murat Yenisu, Kayseri Üniversitesi Genel Sekreteri Doç. Dr. Semra Aksoylu ile Erciyes Üniversitesi ve Kayseri Üniversitesi’nin senato üyeleri katıldı.
    Erciyes Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Çalış, imza töreninde yaptığı konuşmada, iki üniversitenin kardeş üniversite olduğunu belirterek, "Kayseri Üniversitemiz ile bir işbirliği protokolü imzalamaktayız. Her iki tarafın uygun görmesi ve üst yönetimin kabul etmesi durumunda her türlü eğitim faaliyetlerinde birlikte çalışmayı arzu ediyoruz. Biliyorsunuz, Kayseri Üniversite bizim kardeşimiz. Ayrımız gayrımız yok. Üniversite öğrencilerimiz ile ilgili her türlü faaliyette inşallah beraber olacağız" dedi.
    Kayseri Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kurtuluş Karamustafa da, bugüne kadar iki üniversitenin iyi diyalog içerisinde olduğunu belirterek, "Yeni kurulan Kayseri Üniversitesi her zaman Erciyes Üniversitesi’nin desteğine ihtiyaç duyacak. Neticede kamu üniversitesi. Bugüne kadar Erciyes Üniversitesi Rektörlüğü ile birimlerimiz iyi diyalog içerisinde. İnşallah bunu daha da geliştirerek, bu üniversitenin de bölgemize, ülkemize, iyi hizmet eder konuma gelmesi için elimizden geleni yapacağız. Bu işbirliğinin her iki üniversiteye de hayırlı olmasını diliyorum" diye konuştu.

    FOTOĞRAFLI

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow