hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Esnaf Odalarından Başkan Çolakbayrakdar'a ziyaret

    Esnaf Odalarından Başkan Çolakbayrakdara ziyaret
    expand

    Esnaf Odalarından Başkan Çolakbayrakdar'a ziyaret

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    KAYSERİ, (DHA) - KAYSERİ Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Ahmet Övüç, Kayseri Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Mustafa Alan ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri, Başkan Çolakbayrakdar’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
    Ziyarette konuşan Kayseri Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Ahmet Övüç, Kayseri’nin esnaf şehri olduğunu belirterek, "İlimizde bulunan esnaf odalarının başkanlarıyla sizlerin her zaman yanınızdayız. Öncelikle yeniden başkan seçildiğiniz için hayırlı olsun. Hizmetlerinizden dolayı teşekkür ediyor, yeni dönemdeki çalışmalarınızda başarılar diliyoruz" diye konuştu.
    Başkan Çolakbayrakdar ise şimdiye kadar yapılan hizmetleri artırarak devam edeceklerini vurgulayarak, "Hem şehrimizin büyümesi ve gelişmesi hem de esnafımızın daha fazla kazanç sağlaması adına el birliğiyle çalışacağız. Şehrimize ve ülkemize değer katacak projelerin önderliğini yapmak için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Her yapılan hizmette Kayseri’miz model olmuştur. Bizler şehrimizin ekonomisini büyütme noktasında var gücümüzle çalışıyoruz. İstihdam ve üretime katkı sağlamak için farklı ve yeni projeleri hayata geçiriyoruz" dedi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow