hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Gazeteciler ıhlamur ağacı dikti

    Gazeteciler ıhlamur ağacı dikti
    expand

    Gazeteciler ıhlamur ağacı dikti

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    KAYSERİ, (DHA) - KAYSERİ'de 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü anısına ağaç dikim etkinliği gerçekleştirildi. Basın mensupları günün anısına ıhlamur ağaçlarını toprakla buluşturdu.
    Kayseri’de görev yapan 81 basın kuruluşunda görev yapan gazeteciler ile ağaç dikimi gerçekleştirildi. Gazeteciler, Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Başkan Palancıoğlu ile birlikte ağaçları toprakla buluşturup, isimlerinin yazılı olduğu levhaları ağaçlara astılar.
    Başkan Palancıoğlu, "Bugün Kayseri basın mensuplarına özel tahsis edilen ağaçlandırma alanında gazetecilerimizle kurumlarına özel ağaç dikimi yaptık. Gelecek nesiller için önemli bir olaya imza attık. Basın mensubu arkadaşlarımızla bir araya geldik, kısa bir yorgunluk attık ve fidan diktik. Rabbim birliğimiz ve beraberliğimizi bozmasın. Diktiğimiz ağaçların en küçüğü 10, en büyüğü yaklaşık 35 yaşında. Böylece 10-15 sene öne geçmiş olacağız. Bugün her basın kuruluşumuz adına birer tane ağaç diktik. Bu vesile ile gece gündüz demeden milletimizin doğru habere ulaşması için görevlerini yerine getiren ve hakkaniyetten ayrılmamayı en önemli ilke edinmiş tüm gazetecilerimizin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü tebrik ediyorum" ifadelerini kullandı.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow