hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Aksu, ERÜ'de

    Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Aksu, ERÜde
    expand

    Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Aksu, ERÜ'de

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    KAYSERİ, (DHA) - GENÇLİK ve Spor Bakan Yardımcısı Sinan Aksu, Erciyes Üniversitesi (ERÜ) Rektörü Prof. Dr. Mustafa Çalış’ı ziyaret etti.
    Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette, Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Sinan Aksu ile ERÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Çalış, Erciyes Üniversitesi kampusu içinde yapılması ve Kredi Yurtlar Kurumu tarafından işletilmesi düşünülen öğrenci yurdu için istişarede bulundu.
    Ziyarette ayrıca Bakan Yardımcısı Aksu ve Rektör Çalış, üniversitedeki öğrenci faaliyetleri, sportif etkinlikler ve gençlik hizmetleri konusunda Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Erciyes Üniversitesi’nin ortak yapabileceği projeler konusunda karşılıklı görüş alış verişinde bulundu. Ziyaretin sonunda ise Rektör Prof. Dr. Mustafa Çalış, Bakan Yardımcısı Sinan Aksu’ya üniversitenin çini vazosunu hediye etti.
    ERÜ Rektörü Çalış’ı ziyaretinde Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Sinan Aksu’ya, Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdür Yardımcısı Ömer Altunsoy ile Gençlik ve Spor İl Müdürü Murat Eskici de eşlik etti.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow