hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Günaydın ve Büyükkılıç, Yeşilhisar'ı inceledi

    Günaydın ve Büyükkılıç, Yeşilhisarı inceledi
    expand

    Günaydın ve Büyükkılıç, Yeşilhisar'ı inceledi

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    KAYSERİ, (DHA) - VALİ Şehmus Günaydın ve Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Yeşilhisar ilçesinin Güzelöz ve Soğanlı mahallelerinde incelemelerde bulundu.
    Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Vali Şehmus Günaydın ile birlikte Yeşilhisar ilçesine ziyaret gerçekleştirdi. Vali Günaydın ve Başkan Büyükkılıç’ın ilk durağı özellikle Güney Amerikalılar için büyük anlam ifade eden 3'üncü yüzyılda Aziz Jorge’nin doğup, yaşadığı Güzelöz Mahallesi oldu. Başkan Büyükkılıç ve Vali Günaydın buradaki incelemelerinin ardından Soğanlı Mahallesi’ne geçti. Vali Şehmus Günaydın Soğanlı’da yaptığı açıklamada, Güzelöz ve Soğanlı’da henüz değerlendirilemeyen turistik değerlere sahip olunduğunu belirterek, bu değerleri ekonomiye kazandırmak için gayret ettiklerini söyledi. Bu çalışmalara devam edeceklerini dile getiren Vali Günaydın, “Bölgede Kapadokya ile bütünleşecek pek çok değerimiz var. Bunları bütünlük içinde hep beraber değerlendirmemiz lazım” diye konuştu.
    Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç ise, Valilik başta olmak üzere kurum ve kuruluşlarla uyum içinde çalıştıklarını ifade ederek, "Uyum içinde çalışıyor olmamız şehrimiz için bir kazanım. Turizm değerlerimizi korumayı ve geliştirmeyi amaçlamak hepimizin görevi olmalıdır” diye konuştu.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow