hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Hacılar ilçesinde öğrencilere beslenme eğitimi verildi

    Hacılar ilçesinde öğrencilere beslenme eğitimi verildi
    expand

    Hacılar ilçesinde öğrencilere beslenme eğitimi verildi

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    KAYSERİ, (DHA) - HACILAR ilçesinde öğrenim gören öğrencilere yönelik sağlıklı beslenme eğitimi verildi. Diyetisyen Berna Seniyye Köseahmetoğlu tarafından verilen seminerde, 'Okul çağında beslenme ve kahvaltının önemi' konusu ele alındı.
    Hacılar Şehit Polis Ahmet Cihan Kilci Kültür Merkezi’nde düzenlenen eğitim seminerine Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan, okul müdürleri ve öğrenciler katıldı. Belediye Başkanı Bilal Özdoğan yaptığı açıklamada, "Sağlıklı nesiller inşallah gençlerimizle birlikte gelecek. Gençlerimiz geleceğe güvenle bakmamıza neden olan sevgili yavrularımızdır. Her şey sağlıklı beslenmeyle başlıyor. Seminere katılan genç kardeşlerime ve emeği geçen arkadaşlarıma teşekkür ediyorum." dedi.
    Diyetisyen Berna Seniyye Köseahmetoğlu'nun konuk olarak katıldığı seminerde 'okul çağında beslenme ve kahvaltının önemi' konusu ele alındı. Köseahmetoğlu, "Beslenme, yaşamımızı sürdürmek, büyüme gelişmemizi sağlamak, sağlığımızı iyileştirmek için çok önemlidir. Her yaştan insanın beslenmesi aynı olamaz. O yüzden diyoruz ki insanın yaşına, cinsiyetine, çalışma ve özel durumuna göre ihtiyaçları olan enerji ve besin öğelerini her birinden yeterli miktarda alabilmesi gerekir. Besin çeşitliliği sağlıklı beslenmenin temelidir. Bunu asla unutmayalım" diye konuştu.      

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow