hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Hacılar'da bakıma muhtaç ailelerin evleri temizleniyor

    Hacılarda bakıma muhtaç ailelerin evleri temizleniyor
    expand

    Hacılar'da bakıma muhtaç ailelerin evleri temizleniyor

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    KAYSERİ, (DHA) - HACILAR Belediyesi tarafından yaşlı, bakıma muhtaç, engelli ve fiziksel güçsüzlük nedeniyle evlerinin temizliğini yapmakta zorluk çeken vatandaşlara yönelik olarak başlatılan evde temizlik hizmeti devam ediyor.
    Sosyal Belediyecilik kapsamında ilçede ikamet eden vatandaşlara yönelik olarak yürütülen proje kapsamında ev temizliği yapıldığını söyleyen Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan, "İhtiyaç sahibi vatandaşlarımız daha sağlıklı bir ortamda yaşamlarını sürdürmelerini sağlamak için başlattığımız proje ile yaşlı, bakıma muhtaç ve engelli vatandaşlarımıza destek oluyoruz. Temizlik İşleri Müdürlüğümüz mahalle muhtarları ile görüşerek ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızı belirliyorlar. Müdürlüğümüz bünyesinde kurduğumuz ‘Evde Temizlik Hizmetleri Ekibimiz’ alınan randevu sonrası evlere gidip genel temizlik yapıyor.  Vatandaşlarımızın rahatı, huzuru bizim için çok önem arz ediyor. Ben buradan yaşlılarımıza sağlıklı, huzurlu ve uzun ömürler diliyorum. İnşallah bu hizmetlerimiz hız kesmeden devam edecek" dedi.
    Temizlik ekibi tarafından evinin tüm temizliği yapılan, Hatice Bostancı (72) ise, “Belediyemizin bu hizmeti beni çok memnun etti. Evim tertemiz oldu. Başkanımıza ve ekibine teşekkür ediyorum. Allah onlardan razı olsun” ifadelerini kullandı.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow