hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Hacılar'da yol çalışmaları sürüyor

    Hacılarda yol çalışmaları sürüyor
    expand

    Hacılar'da yol çalışmaları sürüyor

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    KAYSERİ, (DHA) - HACILAR Belediyesi, ilçede ulaşım ağını güçlendirmek ve daha modern bir hale getirmek için arazi şartlarına uygun olarak yol yapım çalışmalarını sürdürüyor.
    Hacılar Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, Erciyes Mahallesi'nde yeni imar yolu açma ve parke yol yapım çalışmalarını sürdürüyor. Yeni açılan yollar, ulaşım sorunu yaşayan vatandaşlara rahat bir nefes aldırırken, ilçenin gelişimine de katkı sağlıyor.
    Yol açma ve yenileme çalışmalarına büyük önem verdiklerini ifade eden Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan, "İlçemizi güzelleştirmeye, geliştirmeye, halkımızın her alanda hayatını kolaylaştırmaya devam ediyoruz. İlçemizin tüm yaşam alanlarındaki araç ve yaya trafiğini akıcı ve güvenli hale getirmek adına çaba sarf ediyoruz. 2019 yılı yatırım programlarımız kapsamında, alternatif yol güzergahları açıp vatandaşlarımıza kaliteli ve güzel hizmetler sunmayı hedefliyoruz. Bu manada Erciyes Mahallesi Karacaören Caddemizde arazi şartlarına uygun olarak 3 bin metrekarelik parke yol yapım çalışmasını sürdürüyoruz. Yine Karacaören Caddesi üzerinde, burada ikamet eden vatandaşlarımıza ulaşım kolaylığı getirecek olan yeni imar yolunu da açıyoruz" diye konuştu.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow