hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Hacılar'dan, Barış Pınarı Harekatına destek

    Hacılardan, Barış Pınarı Harekatına destek
    expand

    Hacılar'dan, Barış Pınarı Harekatına destek

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    KAYSERİ, (DHA) - HACILAR Belediye Meclisi, Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından Fırat'ın doğusunun teröristlerden arındırılmasına yönelik başlatılan 'Barış Pınarı Harekâtı’na tam destek verdi.
    Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan başkanlığında belediye meclis salonunda olağanüstü toplanan ve Ak Parti İlçe Başkanı Ahmet Övüç, MHP İlçe Başkanı Mustafa Ildız’ın da hazır bulunduğu Hacılar Belediye Meclisi, Fırat’ın doğusunda terör örgütleri PKK/PYD/YPG ve DEAŞ’ın varlığını sonlandırmak, hudutlarımızın ve halkımızın güvenliğini sağlamak, bir barış koridoru tesis ederek Suriyeli kardeşlerimizin bir an önce kendi topraklarına, evlerine dönüşlerini sağlamak üzere başlatılan ‘Barış Pınarı Harekâtına’ tam destek verdi.
    Meclis üyelerinin oy birliğiyle hazırlanan destek bildirisi meclis kâtibi Yasin Mutlu tarafından okundu. Bildiriye tek tek imza atan meclis üyeleri oy birliği ile Ekim ayı meclis oturum ücretlerini de Mehmetçiğimize destek vermek amacıyla Türk Silahlı Kuvvetlerini Güçlendirme Vakfına bağış yapma kararı aldı.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow