hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Hacılar'da koronavirüs süreci değerlendirildi

    Hacılarda koronavirüs süreci değerlendirildi
    expand

    Hacılar'da koronavirüs süreci değerlendirildi

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    KAYSERİ, (DHA) - KAYSERİ'nin Hacılar ilçesinde tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını sonrası alınan ve uygulanan tedbirler değerlendirildi.
    Hacılar Gürdoğanlar Ortaokulu Konferans Salonu’nda yapılan değerlendirme toplantısına, Hacılar Kaymakamı Haluk Sezen, Belediye Başkanı Bilal Özdoğan ve ilgili daire müdürleri katıldı. Toplantıda son 3 aylık dönemde Hacılar ilçesinde uygulanan tedbirler görüşüldü. Toplantıda konuşan Belediye Başkanı Bilal Özdoğan, "Biz burada büyük ve güçlü bir aileyiz. Bir taraftan maske üretimleri, bir taraftan Vefa Sosyal Destek Grupları tarafından adreslere kadar teslim edilen yardımlar. Aslında tabi ki biz burada hizmetten büyük keyif alıyoruz. Onurlanıyoruz. Maske sorunu olmayan ender ilçelerdeniz. Keyif alıyoruz. İnşallah tez zamanda da bu sıkıntılardan kurtuluruz. Hanım kardeşlerime de ben ayrıca teşekkür ediyorum. Maske üretiminde onlar her zaman çok büyük desteği sağladılar. Hayırseverlerimize teşekkür ediyorum.  Gerek nakdi gerek ayni yardımlarda var olan güzelliği daha yukarı seviyelere çıkardılar" diye konuştu.   
    Hacılar Kaymakamı Haluk Sezen ise, "Sosyal yardımlaşma vakfımız yine 65 yaş üstü ve kronik hastalarımızın ihtiyaçlarının karşılanmasında büyük rol aldılar. Onlara teşekkür ediyorum. Sağlık Müdürlüğümüz filyasyon çalışmalarında çok verimli ve üst düzey çalışmalarda bulundular. Onlara da çok teşekkür ediyorum. Milli Eğitim Müdürlüğümüz maske üretimine başladı. Verimli bir süreç geçirdiğimize inanıyorum" dedi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow