hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Hacılar'da sünnet şöleni

    Hacılarda sünnet şöleni
    expand

    Hacılar'da sünnet şöleni

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    KAYSERİ, (DHA) - KAYSERİ'nin Hacılar ilçesinde kaymakamlık ve belediye işbirliği ile '41 Kere Maşallah' sloganıyla toplu sünnet şöleni düzenlendi.
    15 Temmuz Şehitler Parkı Hacılar Kafe Restoran’da gerçekleştirilen toplu sünnet şölenine, Hacılar Kaymakamı Haluk Sezen, Belediye Başkanı Bilal Özdoğan, İlçe Müftüsü Mehmet Özbek, Belediye Meclis Üyeleri, daire müdürleri, muhtarlar, sünnet olan 12 çocuk ile aileleri ve vatandaşlar katıldı.
    '41 Kere Maşallah' toplu sünnet şöleninde konuşan Belediye Başkanı Bilal Özdoğan, "12 yavrumuzun sünnetleri yapıldı. İyi ki varsınız iyi ki buradasınız. İnşallah adı üzerinde 41 kere maşallah diyoruz. Bilindiği üzere gençlerimizin yavrularımızın bir sünneti yerine getirmiş olmaları da devletimiz vasıtasıyla, bizim için ayrıca gurur kaynağı ve onur kaynağı. İnşallah o yavrularımızda buralarda vatanımızın her köşesinde güzel hizmetler yaparlar. Bu şanlı bayrağımızın gölgesinde aziz vatanımızda Rabbim onlara hayırlı işler, güzel işler yapmayı nasip eyler. Bir ömür boyu aileleri başta olmak üzere o yavrularımıza da sağlık diliyorum" dedi.
    İlçe Kaymakamı Haluk Sezen ise, “12 çocuğumuz erkekliğe adım attılar. Bu güzel günde sizleri de davet ederek aslında belediyemiz ve kaymakamlığımızın ortak işbirliğini bir kere daha kanıtlamış olduk. Burada her çalışmamız her icraatımızı belediyemizle ortak yapıyoruz. 41 kere maşallah projesinin geçen yıl birincisini bu senede ikincisini yaptık. Yine ortak bir çalışma oldu" diye konuştu.
    Sünnet şöleni, İlçe Müftüsü Mehmet Özbek tarafından yapılan duanın ardından, şölen pastasının kesilmesi ile devam etti.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow