hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    KAYMEK ürünleri, E-38'le dünyaya açılacak

    KAYMEK ürünleri, E-38le dünyaya açılacak
    expand

    KAYMEK ürünleri, E-38'le dünyaya açılacak

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Yasin DALKILIÇ/KAYSERİ, (DHA) - KAYSERİ Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki Kayseri Meslek, Edindirme Kursları (KAYMEK) kursiyerleri tarafından üretilen el emeği göz nuru ürünler kursiyerlere gelir sağlaması amacıyla internet üzerinden satışa sunulacak.
    Büyükşehir Belediyesi bünyesinde  2004 yılında kurulan KAYMEK, bu yıl oluşturulan ' e38' ticaret platformu ile dünyaya açılmayı planlıyor. Kayseri Büyükşehir Belediye Meclis salonunda bugün 'e38' platformu düzenlenen toplantı ile kamuoyuna tanıtıldı. Programa Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar ve kursiyerler katıldı.
    Tanıtım programında konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, "2004 yılında kurulan KAYMEK hizmet binaları birçok mahallede ve tüm ilçelerimizde bulunuyor. Buraya gelen kadın ve erkek kardeşlerimiz ücretsiz olarak kurslardan yararlanıyorlar. Dünyada ihracat kıran firmaların birçoğu e- ticaret üzerinden hizmet veriyor. Bundan da yerel bir kuruluş olarak çalışmalar yapıyoruz. E- ticaretin olmazsa olmaz olduğunu gözlemledik. Kayseri Büyükşehir Belediyesi olarak geleceğe ışık tutmak adına böyle bir çalışma içerisine girdik. Amacım, ürettiklerimiz stoklamak değil, e-ticaret üzerinden dünyaya ulaştırmaktır. Siz üretin, biz kazanca dönüştürelim" dedi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow