hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nden 23 Nisan şenliği

    Kayseri Büyükşehir Belediyesinden 23 Nisan şenliği
    expand

    Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nden 23 Nisan şenliği

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    KAYSERİ, (DHA)- KAYSERİ Büyükşehir Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle yaklaşık 10 bin kişinin katılımıyla şenlik düzenledi.
    Kayseri Büyükşehir Belediyesi önünden başlayan şenlik kapsamında, 1500 kişi bisikletle Talas paraşüt alanına gitti. Şenliğe, Vali Şehmus Günaydın, Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar ve Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın ile yaklaşık 10 bin kişi katıldı.
    Şenlikte konuşan Başkan Memduh Büyükkılıç, etkinliğe katılan herkesin bayramını kutladı. Böyle güzel kutlamaları devam ettireceklerini belirten Başkan Büyükkılıç, "1500 bisikletle büyükşehir önünden yaklaşık 8 kilometrelik mesafeyi kat ettik. Şenliğimize bu kadar etkin katılmanız bundan sonra yapacağımız etkinlikler için bizleri yüreklendiriyor. 19 Mayıs’ı da çok daha güzel etkinliklerle kutlayacağımızı ve sürprizlerimiz olacağını bugünden ifade ediyorum. Valimizin de talimatlarıyla bugün hayvanat bahçemiz, kayak merkezindeki mekanik tesisler, müzeler ve buz pistimiz çocuklarımıza ücretsiz olacak" dedi.
    Vali Şehmus Günaydın da, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutlayarak, "Ecdadımızdan aldığımız güçle bundan sonra da bu büyük milletin önüne çıkacak bütün zorlukları çocuklarımız ve gençlerimiz sayesinde aşacağız" dedi.
    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow