hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Kayseri itfaiyesi 2021’e görevi başında girecek

    Kayseri itfaiyesi 2021’e görevi başında girecek
    expand

    Kayseri itfaiyesi 2021’e görevi başında girecek

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Yasin DALKILIÇ- Melih KAMIŞ/ KAYSERİ (DHA)- KAYSERİ’de itfaiye ekipleri, 2021 yılına vatandaşların güvenliği için görevi başında girecek. Kayseri İtfaiyesi Müdahale Şube Müdürü Muhammed Bağdat, 2020 yılında toplam 7 bin 280 olaya müdahale edildiğini söyledi.
    Kayseri Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ekipleri, 2020 yılının son saatlerinde çalışmalarını sürdürüyor. Ekipler, yılbaşında yaşanabilecek olumsuzluklara karşı teyakkuz halinde bekliyor. 16 istasyonda 260 personelin görev başında olduğunu söyleyen Kayseri İtfaiyesi Müdahale Şube Müdürü Muhammed Bağdat, "İtfaiye ekipleri olarak vatandaşın can ve mal güvenliğini sağlamak için 7 gün 24 saat görev başındayız. Yine yılbaşı saatinde görevimizi yapıyoruz. İtfaiye ekipleri olarak 2020 yılında 3 bin 900 yangın, 580 trafik kazası ve 2 bin 800 kurtarma olmak üzere toplam 7 bin 280 olaya müdahale ettik. 600 vatandaşımızı sağ olarak kurtardık. Kayseri’de halkımıza daha iyi hizmet vermek için bu yeni yılda sevdiklerimizden uzak şekilde görevimizi yapıyoruz. Biz görevimizin başında olacağız ki halkımız evinde huzurlu şekilde dinlenebilsin" diye konuştu.
    13 yıllık itfaiye personeli İsmail Er ise, "2021 yılının sağlıkla geçen bir yıl olması en büyük temennim. Yangın, su baskını, kaza gibi birçok olaya müdahale ettik. Sevdiklerimizden uzakta olsak da burada bir aile gibiyiz. İtfaiyeci arkadaşlarımızla yeni yılı karşılıyoruz" dedi.
    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow