hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Kayseri'de Aile Sağlığı Merkezinin yapımı için protokol imzalandı

    Kayseride Aile Sağlığı Merkezinin yapımı için protokol imzalandı
    expand

    Kayseri'de Aile Sağlığı Merkezinin yapımı için protokol imzalandı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    KAYSERİ, (DHA)- KAYSERİ Valisi Şehmus Günaydın, Talas'da yaptırılacak  Aile Sağlığı Merkezi'nin yapımını üstelenen hayırsever Osman Akgöz ile protokol imzaladı.
    Valilik Toplantı Salonunda düzenlenen protokol imza törenine; Vali Şehmus Günaydın, Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın, İl Sağlık Müdürü Ali Ramazan Benli ve hayırsever Osman Akgöz katıldı. Törende konuşan Vali Günaydın, "Eğitim alanında, sağlık alanında ve birçok alanda hayırseverlerimizin yapmış olduğu bu güzel hizmetler bizlerin işlerini kolaylaştırıyor, vatandaşlarımızın da daha kolay ve daha kaliteli hizmet alması için çok önemli görevler yerine getiriyor. Belediyelerimize ve Belediye başkanlarımıza vermiş oldukları destekler için teşekkür ediyoruz. Hayırseverlerimize teşekkür ediyor, vefat edenlere Allahtan rahmet diliyorum. Osman Bey’e ve değerli ailesine bu hayır için özellikle teşekkür ediyorum" dedi.
    Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın’da, yapılacak olan bu merkezin Kayseri’nin en büyük mahallesi olan 80 bin nüfuslu Mevlana Mahallesi’ne yapılacağını ifade ederek, bu sağlık merkezinin hizmet edeceği nüfusun ortalama 24 bin kişi olduğunu belirtti.
    Hayırsever Osman Akgöz ise imkanlar dahilinde hayırlarına devam edeceğini ifade ederek, Aile Sağlığı Merkezinin yapımında emeği geçen başta Vali Günaydın olmak üzere herkese teşekkür etti.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow