hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Kayseri'de belediye başkanlarından AK Parti İl Başkanına ziyaret

    Kayseride belediye başkanlarından AK Parti İl Başkanına ziyaret
    expand

    Kayseri'de belediye başkanlarından AK Parti İl Başkanına ziyaret

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    KAYSERİ, (DHA)- KAYSERİ Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Melikgazi, Kocasinan, Talas ve Hacılar Belediye Başkanları ile birlikte AK Parti 7. Olağan İl Kongresi’nde güven tazeleyen AK Parti Kayseri İl Başkanı Şaban Çopuroğlu’na ‘hayırlı olsun’ ziyaretinde bulundu.
    Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın ve Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan’ın olduğu heyetle birlikte geçen hafta sonu yapılan 7. Olağan İl Kongresi’nde güven tazeleyerek yeniden başkan seçilen Şaban Çopuroğlu’na ‘hayırlı olsun’ ziyaretinde bulundu. Parti İl Binası’nda gerçekleşen ziyarette bir konuşma yapan Başkan Büyükkılıç, “Melikgazi, Kocasinan, Talas, Hacılar Belediye başkanlarımızla beraber şahsınızda il yönetiminizi tebrik ediyorum. Yeni dönemin hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum. Kongre nezih bir ortamda yapıldı ve Kayserimize yakışır şekilde çok şükür sonuçlandı. Bu süreç içerisinde pandemi nedeniyle belki mesafeler korundu ama gönüllerde mesafenin elhamdülillah hiçbir zaman bir engel tanımadığını böylece paylaşmış olalım. Cenab-ı Allah mahcup etmesin. Mevlam birlik, beraberliğimizi daim etsin, bozmak isteyenlere fırsat vermesin” diye konuştu.
    AK Parti Kayseri İl Başkanı Şaban Çopuroğlu ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Başımızda bir büyük olarak Memduh başkanım, ağabey pozisyonunda tüm belediyelerimizin koordineli çalışmasına bizzat şahit oluyoruz, kendisine teşekkür ediyoruz” dedi.
    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow