hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Kazakistan Büyükelçisi'nden KAYSO'ya ziyaret

    Kazakistan Büyükelçisinden KAYSOya ziyaret
    expand

    Kazakistan Büyükelçisi'nden KAYSO'ya ziyaret

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    KAYSERİ, (DHA) - KAZAKİSTAN Cumhuriyeti Ankara Büyükelçisi Abzal Saparbekuly ve Kazakistan Ankara Büyükelçiliği Yatırım Müsteşarı Nuriddin Amankul, Kayseri Sanayi Odası’nı (KAYSO) ziyaret ederek, Kazakistan’ın ekonomik durumu ve yatırım imkanları hakkında üyelere bilgi verdi.
    Kazakistan Büyükelçisini Kayseri Sanayi Odası’nda ağırlamaktan memnuniyet duyduklarını belirten KAYSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ahmet Gümüşçü, bu ziyaretlerin iki ülke arasındaki işbirliklerinin gelişmesine katkı sağlayacağını söyledi. Kazakistan Cumhuriyeti Ankara Büyükelçisi Abzal Saparbekuly ise, Kayserili sanayicilerle bir arada olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, bu imkanı sağladıkları için KAYSO yönetimine teşekkür etti.
    Büyükelçisi Abzal Saparbekuly, daha sonra katılımcılara Kazakistan’ın ekonomik durumu ve yatırım imkanları hakkında detaylı bir sunum yaptı. Kazakistan’ın yabancı yatırımcıya ciddi fırsatlar sunduğuna değinen Büyükelçi Saparbekuly, özellikle makine, tarım ve hayvancılık sektöründe ülkesinde ciddi imkanlar olduğunu sözlerine ekledi.
    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow