hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Kick-boks Erciyes Dostluk Turnuvası başladı

    Kick-boks Erciyes Dostluk Turnuvası başladı
    expand

    Kick-boks Erciyes Dostluk Turnuvası başladı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    İlyas KAPLAN/KAYSERİ, (DHA) - KAYSERİ Kick-boks İl Temsilciliği tarafından 15 Temmuz şehitleri anısına düzenlenen Erciyes Dostluk Turnuvası başladı.
    Atatürk Spor Salonu'nun ev sahipliğini yaptığı turnuva, minikler, küçükler, yıldızlar ve gençler kategorisinde yaklaşık 300 sporcunun katılımı ile başladı. Turnuvayla ilgili bilgi veren Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Spor Şube Müdürü Yakup Deliktaş, "Turnuvamızın açılışını yaptık. 300’e yakın sporcumuz burada mücadele edecek. Minik, yıldız, genç ve büyük kategorilerinde mücadele olacak. Bu turnuvanın bir ayağı da Gaziantep’te yapılıyor. İlimizdeki turnuva, Türkiye Şampiyonası havasında geçiyor. Katılımcı kulüplerimize başarılar diliyorum" ifadelerini kullandı.
    Kick-boks İl Temsilcisi Yaşar Kurt ise, "Erciyes Kupası, her yıl çevre illerin de katılımı ile gerçekleştirdiğimiz bir turnuvadır. 15 Temmuz darbe girişiminin ardından adını 15 Temmuz Erciyes Dostluk Turnuvası olarak değiştirdik. Çevre illerden gelen sporcularımız, buraya bir Türkiye Şampiyonası gibi hazırlanıp geliyorlar. Bu sene turnuvaya 3 ilden 300’e yakın sporcumu katıldı. İlimizden de 15 takım yaklaşık 170 sporcu ile mücadele ediyor" dedi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow