hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Kocasinan Belediyesi, 78 bin 652 kişiye yardım

    Kocasinan Belediyesi, 78 bin 652 kişiye yardım
    expand

    Kocasinan Belediyesi, 78 bin 652 kişiye yardım

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    KAYSERİ, (DHA) - KOCASİNAN Belediyesi, 2017 yılında hayata geçirdiği 'Kocasinan Gönüllüsü Projesi' ile bu zamana kadar 78 bin 652 kişiye giysi, ev eşyası gibi ürünleri ihtiyaç sahiplerine ulaştırdı.
    Kocasinan Gönüllüsü Projesi çerçevesinde hizmete sunulan Yeşil Mahalle’deki İkinci El Eşya Toplama ve Dağıtım Merkezi ve Zümrüt Mahallesi’ndeki Sosyal Market, hayırseverler ve ihtiyaç sahipleri arasında gönül köprüsü kuruyor. Bu zamana kadar 78 bin 652 ihtiyaç sahibine ulaşan İkinci El Eşya Toplama ve Dağıtım Merkezi’ne uğrayan ihtiyaç sahipleri, alışveriş konforunda, bedenlere göre ayrılan kıyafetleri reyonlardan rahatlıkla seçebiliyor. Sosyal Market ise ilçede yaşayan ihtiyaç sahiplerine dev bir mağaza konforunda ücretsiz alışveriş keyfi yaşatıyor.
    Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, "Kocasinan Belediyesi olarak hemşehrilerimin kullanmadıkları ihtiyaç fazlası olan ürünleri toplayıp, İkinci El Eşya Toplama ve Dağıtım Merkeziyle ihtiyaç sahiplerine ulaştırıyoruz. Burada vatandaşlarımızın vermiş olduğu ikinci el kıyafetler, çeşitlerine ve kullanılabilirlik durumlarına göre ayrılıyor. Kullanılmayacak halde olan ürünler ise tadilatları yapılıyor, yıkanıp ve ütüledikten sonra eşyalar tezgahlarda yerini alıyor. Sosyal Marketimizle ise, Kocasinan Bölgesinde yaşamını sürdüren ve bazı kriterlere göre belirlenen vatandaşların giyim ihtiyaçlarını karşılıyoruz" dedi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow