hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Kocasinan Belediyesi, 93 bin 354 çağrıyı çözüme kavuşturdu

    Kocasinan Belediyesi, 93 bin 354 çağrıyı çözüme kavuşturdu
    expand

    Kocasinan Belediyesi, 93 bin 354 çağrıyı çözüme kavuşturdu

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    KAYSERİ, (DHA) - KOCASİNAN Belediyesi bünyesindeki Çözüm Merkezi, son 38 günde 109 bin 607 çağrının 93 bin 354’ünü aciliyet sırasına göre çözüme kavuşturdu. Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, 7 gün 24 saat prensibiyle ilçe halkına hizmet veren Çözüm Merkezi’nin bu süreçte önemli bir rol üstlendiğini söyledi.
    Kocasinan Belediyesi bünyesindeki Çözüm Merkezi, koronavirüs salgınıyla özellikle son dönemde  sokağa çıkmaları sınırlandırılan 65 yaş üstü ve kronik rahatsızlığı bulunan vatandaşların taleplerini alarak ilgili birimlere aktarıyor. Vatandaşların ihtiyaçlarının karşılandığına dikkat çeken Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, "Çözüm Merkezi, tüm belediyecilik hizmetlerini tek bir çatı altında toplayan bir birimdir. Kocasinan sınırları içerisinde yaşayan vatandaşlarımızın, belediyeden isteği, talebi, şikayeti, önerileri ve beklentilerini yansıtması noktasında Çözüm Merkezi büyük bir adımdır. Vatandaşlarımız, bu süreçte her türlü iletişim kanalı; sosyal medya, Kocasinan Belediyesi’nin web sitesi, mobil uygulamalı cep telefonu ve whatsapp hattı 0352 222 70 00’ nolu telefon numarasından her şekilde belediyeye anında ulaşabiliyor" ifadelerini kullandı.
    Kocasinan Belediyesi Çözüm Merkezi’nin hızlı çözüm anlayışıyla vatandaşlardan gelen istek ve şikayetlere yönelik kayıtlar oluşturduğunu ifade eden Başkan Çolakbayrakdar, bu süreçte şimdiye kadar toplam 109 bin 607 çağrı geldiğini belirterek, “Bu çağrılara ilişkin belediyenin yetki ve sorumluluk alanıyla ilgili 93 bin 354’ünü aciliyet sırasına göre çözüme kavuşturulmuştur. Diğer başvuruların bir kısmı ise başka kurumların uhdesinde olduğu için yönlendirme yapılmıştır. Çözüm Merkezimizin bu çalışmasına yönelik vatandaşlarımızın olumlu yöndeki dönüşleri de bizleri ziyadesiyle memnun etmektedir" şeklinde konuştu.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow