hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Kocasinan Belediyesi sokak hayvanları için yem bıraktı

    Kocasinan Belediyesi sokak hayvanları için yem bıraktı
    expand

    Kocasinan Belediyesi sokak hayvanları için yem bıraktı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    KAYSERİ, (DHA)-  KOCASİNAN Belediyesi kış şartları nedeniyle yiyecek bulmakta zorlanan sokak hayvanları için 11 bölgede 30 farklı noktada hazırlanan beslenme noktalarına yiyecek bıraktı.
    Kocasinan Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçenin muhtelif yerlerinde bulunan 30  besleme noktasına sokak ve yaban hayvanları için yem bıraktı.  Hafta da 5 kez beslenme noktalarına yiyecek bırakan ekipler, ekolojik dengenin sürdürülebilirliğine katkıda bulunuyor.

    Doğadaki tüm canlılara karşı sorumluluklarının olduğunu dile getiren Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, "Ekolojik dengenin ve şehrimizin doğal güzelliklerinin korunması için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Bu kapsamda sokak hayvanları ile ilgili herhangi bir olumsuzluk durumunda anında müdahale için 2017 yılında ‘Küçük Dostlar Ambulansını’ hizmete sunarak, bu çalışmamamızla örnek bir projeyi hayata geçirmiş olduk. Özellikle hoşgörü diyarı Kayseri’mizde yaptığımız hizmetlerle tüm canlıların bizim için değerli olduğunu göstermiş oluyoruz. Böylelikle hizmetlerimizle hem doğaya hem de insanımıza katkı sağlıyoruz. Soğuk havalar nedeniyle yiyecek bulmakta zorlanan sokak hayvanlarının beslenme ihtiyaçlarını karşılıyoruz. Kış sezonu boyunca besleme noktalarına 500 torba yem bırakmayı hedefliyoruz" dedi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow