hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Kocasinan Belediyesi'nden farkındalık yürüyüşü

    Kocasinan Belediyesinden farkındalık yürüyüşü
    expand

    Kocasinan Belediyesi'nden farkındalık yürüyüşü

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    KAYSERİ, (DHA) - KOCASİNAN Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Avrupa Hareketlilik Haftası dolayısıyla belediye çalışanlarıyla birlikte belediyeye yürüyerek geldi. Farkındalık oluşturmak ve sağlıklı yaşama dikkat çekmek için yürüyüş yaptıklarını belirten Başkan Çolakbayrakdar, daha sağlıklı bir gelecek için Kayserililere toplu taşıma ve çevreci ulaşım araçlarını kullanma çağrısında bulundu.
    Kocasinan Belediyesi, 16-22 Eylül tarihleri arasında kutlanan Avrupa Hareketlilik Haftası dolayısıyla etkinlik düzenledi. ‘Daha sağlıklı bir gelecek için birlikte yürüyelim’ sloganıyla gerçekleştirilen etkinlikte Başkan Çolakbayrakdar ve belediye personeli, mesai saati öncesi Alparslan tramvay durağında toplanarak, belediye hizmet binasına yürüyerek geldi. Yürüyüş sırasında vatandaşlarla ve esnafla selamlaşarak sohbet eden Başkan Çolakbayrakdar, etkinliğe katılan personele ise gül hediye etti. Avrupa Hareketlilik Haftası dolayısıyla Kocasinan Belediyesi olarak belediye personeliyle birlikte sabah işe yürüyerek gittiklerini belirten Başkan Çolakbayrakdar, “16-22 Eylül tarihleri arasında kutlanan Avrupa Hareketlilik Haftası dolayısıyla belediye çalışanlarımız işe bugün araçlarıyla değil, toplu taşıma araçlarını kullanarak, bisiklete binerek ve yürüyerek işe geldiler. Farkındalık oluşturmak için başlatmış olduğumuz bu etkinlik, umuyorum ki genele yayılır. Önümüzdeki günlerde de devam ettireceğimiz bu uygulamayı etkinliklerle hayatın her alanında yaygınlaştıracağız" dedi.
    Başkan Çolakbayrakdar, daha sağlıklı bir gelecek için Kayserililere toplu taşıma ve çevreci ulaşım araçlarını kullanma çağrısı yaptı.

    FOTOĞRAFLI

     

     

     

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow