hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Kocasinan’da 116 bin 660 talep, çözüme kavuşturuldu

    Kocasinan’da 116 bin 660 talep, çözüme kavuşturuldu
    expand

    Kocasinan’da 116 bin 660 talep, çözüme kavuşturuldu

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    KAYSERİ, (DHA)- KOCASİNAN Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Çözüm Merkezi’nde bu zamana kadar belediyenin yetki ve sorumluluk alanıyla ilgili toplam 137 bin 566 talep geldiğini ve 116 bin 660’ını aciliyet sırasına göre çözüme kavuşturulduğunu söyledi.
    Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, bünyelerindeki Çözüm Merkezi’nin faaliyetleri hakkında açıklamalarda bulundu. Çözüm Merkezi’nin 7 gün 24 saat prensibiyle hizmet verdiğini belirten Çolakbayrakdar, “Kocasinan Belediyesi olarak yapmış olduğumuz her proje insan odaklıdır. Çözüm Merkezi de bu anlayışımızın bir ürünüdür. 2016 yılından bu yana Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü bünyesinde hizmet veren Çözüm Merkezi ile her gün yüzlerce vatandaşın talep ve isteğini sonuca bağlıyoruz. Vatandaşlarımız, isteklerini yüz yüze iletebilmenin yanı sıra her türlü iletişim kanalı; sosyal medya, Kocasinan Belediyesi’nin web sitesi, mobil uygulamalı cep telefonu ve Watsapp hattı 0352 222 70 00’ nolu telefon numarasından her şekilde belediyeye anında ulaşabiliyor” diye konuştu.
    Çözüm Merkezine kurulduğu günden bugüne kadar toplam 137 bin 566 talep geldiğini belirten Çolakbayrakdar, “Bu taleplere ilişkin belediyenin yetki ve sorumluluk alanıyla ilgili 116 bin 660’ını aciliyet sırasına göre çözüme kavuşturulmuştur. Diğer başvuruların bir kısmı zaman gerektiren işler olduğu için program dahilinde teker teker yerine getirilmektedir. Bir kısmı ise başka kurumların uhdesinde olduğu için yönlendirme yapılmıştır. Çözüm Merkezimizin bu çalışmasına yönelik vatandaşlarımızın olumlu yöndeki dönüşleri de bizleri ziyadesiyle memnun etmektedir” ifadelerini kullandı.
    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow