hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Kocasinan'da 3 yeni tesis

    Kocasinanda 3 yeni tesis
    expand

    Kocasinan'da 3 yeni tesis

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    KAYSERİ, (DHA)- KOCASİNAN Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, hayırsever işbirliğiyle ilçeye 3 yeni tesis kazandıracaklarının müjdesini verdi.
    Kayseri’nin hayırseverler şehri olduğunu belirten Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, “Kayseri’mizin her bir köşesinde hayır işi yapan bir büyüğümüzün ve hayırseverimizin ismi vardır. Bu hayırseverlik bu memleketin genetiğinde var. Binlerce yıldır bu topraklar, hayırseverleriyle anılır. Makarr-ı Ulema şehri bu şehir, medresesi, hanları, hamamları ve onları yaptıran insanlarıyla anılır. Bu topraklarda hayırseverlik ön planda sürdürülerek devam etmektedir. Özellikle hayırseverliğiyle anılan ilimiz, birçok şehre örnek olmuştur. Çalışkan ve azmiyle tanınan hemşehrilerimiz, ülkemizde ve dünyada örnek gösterilen çalışmalara ve projelere imza atmaya devam etmektedir. Daha yaşanabilir bir Kayseri için bundan sonra da var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Bu vesileyle bütün hayırseverlere teşekkür ediyorum. Allah hayırlarını kabul etsin. Rabbim sayılarını artırsın diye de dua ediyorum” dedi.
    Başkan Çolakbayrakdar, hayırsever işbirliğiyle bir mahalleye anaokulu, Cırgalan Mahallesi’ne Aile Sağlık Merkezi, Beyazşehir Mahallesi’ne ise Kur’an Kursu yapılacağını sözlerine ekledi.
    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow