hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Kocasinan'da Ramazan etkinlikleri devam etti

    Kocasinanda Ramazan etkinlikleri devam etti
    expand

    Kocasinan'da Ramazan etkinlikleri devam etti

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    KAYSERİ, (DHA) - KOCASİNAN Belediyesi tarafından düzenlenen Ramazan etkinlikleri, Fevziçakmak ve Mimarsinan mahallelerinde devam etti.
    Kocasinan Belediyesinin mahallelerde yaptığı Ramazan etkinlikleri, Fevziçakmak ve Mimarsinan mahallelerinde sürdü. Etkinliğe katılan Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, "Rabbim tutmuş olduğumuz oruçları kabul eylesin. Sağlık sıhhat içerisinde nice nice bayramlara erişmeyi nasip eylesin. Şimdiden Bayramınız mübarek olsun. Ramazan ayında birlik ve beraberliğin en güzel örneğini yaşamayı nasip eden Rabbimize şükürler olsun. Kocasinan Belediyesi olarak vatandaşlarla sık sık bir araya gelmenin yanı sıra Ramazan ayında da kadınıyla erkeğiyle, çocuğuyla yaşlısıyla ilçe sakinlerimizle bir araya geliyoruz. Ramazan Ayı’nın güzelliklerini, sevincini, coşkusunu ve manevi havasını birlikte yaşıyoruz" dedi.
    Etkinlikte, Hacivat ile Karagöz'ün tatlı atışmaları özellikle çocuklar tarafından yoğun ilgi gördü. Hacivat ve Karagöz gösterisinden sonra sihirbaz sahneye aldı.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow