hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Kocasinan'da 'Ümit Antepli Aile Sağlığı Merkezi' açıldı

    Kocasinanda Ümit Antepli Aile Sağlığı Merkezi açıldı
    expand

    Kocasinan'da 'Ümit Antepli Aile Sağlığı Merkezi' açıldı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    KAYSERİ, (DHA)- KAYSERİ'de, hayırsever Mustafa Antepli tarafından Yeni Mahalle’de merhum kızı adına yaptırılan Ümit Antepli Aile Sağlığı Merkezi, düzenlenen törenle açıldı.
    Kocasinan Belediyesi'nin ev sahipliğinde düzenlenen açılış törenine, Vali Şehmus Günaydın, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, AK Parti Kayseri Milletvekili İsmail Tamer, Büyükşehir Belediye Başkanı  Memduh Büyükkılıç, Kocasinan Kaymakamı İlhan Abay, Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın, İl Sağlık Müdürü Ali Ramazan Benli ve vatandaşlar katıldı.
    Programda konuşan Başkan Çolakbayrakdar, mahallelerin ihtiyaçları doğrultusunda hizmetler ürettiklerini belirterek, "Mustafa Antepli amcamızdan Allah razı olsun. Burada bir hayır eserini ortaya çıkardığı için Rabbim eksiğini doldursun. Daha önce burada yine belediyemiz tarafından yaptırılan bir sağlık merkezi vardı. Uzun yıllar bölge halkına hizmet verdi. Ancak o da zamanla yenilenmeye ihtiyaç duydu. Mevcudun iyileştirilmesi doğru bir iş değildi. Günümüz şartlarında Kayseri’ye yakışmıyordu. Hemen harekete geçerek yeni bir planlama ile çağdaş normlara uygun bir sağlık merkezi yapılması için kolları sıvadık. Hayırseverimiz Mustafa Antepli, merhum kızı adına bu aile sağlığı merkezinin yapımını üstlendi. Belediye olarak ilçemize yapılabilecek her ne varsa en iyisini yapabilmenin gayreti ve çabası içerisindeyiz. Allah hayırseverlerimizden razı olsun. İnsan hayatına dokunan ne var ise biz o faaliyetlerin içerisinde varız" dedi.

    Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç ise, Kocasinan Belediyesi’nin pandemi sürecinde kurallara en iyi uyan kurumlardan birisi olduğunu belirterek, "Kayseri hayırseverleri ile bilinen ve övünene bir şehir hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyoruz. Birliğimiz beraberliğimiz bereketimizdir. Kocasinan Belediyesi’ne ve değerli başkanına teşekkür ediyoruz" dedi.
    Aile Sağlığı Merkezi'nin hayırlı olmasını dileyen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki de, "Helal parasından ayırıp bu tesisi şehrimize kazandıran hayırsever ailemize teşekkür ediyoruz. Allah razı olsun. Pandemi döneminde İngiltere’de, İspanya’da, İtalya’da Avrupa’nın o büyüyen ülkelerde perişanlıklar yaşandı ABD dahil. Toplu mezarların açıldığı bir dönem varken Allah’a hamdolsun bizim ülkemizde hastanelerimizde gerekli her türlü tedaviyi vatandaştan bir kuruş almadan en iyisini yapıyoruz” ifadelerini kullandı. Yapılan konuşmaların ardından, Ümit Antepli Aile Sağlığı Merkezi'nin açılışı gerçekleştirildi. 

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow