hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Kocasinan'dan Turgutreis'e iki tesis birden

    Kocasinandan Turgutreise iki tesis birden
    expand

    Kocasinan'dan Turgutreis'e iki tesis birden 

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    KAYSERİ, (DHA) - KOCASİNAN Belediye Başkanı ve Başkan adayı Ahmet Çolakbayrakdar, Turgutreis Mahallesi’nde yapımı tamamlanan sosyal tesis ve Aile Sağlık Merkezi'nde incelemede bulundu.
    Turgutreis Mahallesi’nde yapımı tamamlanan toplamda bin 300 metrekare alana sahip sosyal tesis ile bin 800 metrekare alan üzerinde inşa edilen Aile Sağlık Merkezi’nde sürdürülen çalışmaları yerinde inceleyen Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, mahallelerin ihtiyaçlarına göre hizmetler ürettiklerini söyledi. Kocasinanlılara iyi ve güzel hizmetler vermek için yoğun gayret sarf ettiklerini belirten Başkan Çolakbayrakdar, “İlçemize yapılabilecek her ne varsa en iyisini yapabilmenin gayreti ve çabası içindeyiz. İlçe sakinlerimizin sosyal hayatını daha da zenginleştirmek ve onları daha da mutlu etmek için birbirinden önemli yatırımları hayata geçirmeye devam ediyoruz. Bunlardan biri olan Turgutreis Mahallesi’nde yaptığımız sosyal tesisi hızlı bir şekilde tamamladık" ifadelerini kullandı. Sözlerini sürdüren Çolakbayrakdar şöyle konuştu:
    "Bölge sakinlerine hizmet edecek olan tesisimizde sosyal mekanların yanı sıra Kocasinan Akademi’nin de hizmet verebileceği derslikler olacak. İl Sağlık Müdürlüğü'nün iç tefrişat çalışmalarını tamamlamasıyla birlikte aile sağlığı merkezi de vatandaşlarımıza hizmet vermeye başlayacaktır. Bölge sakinlerine, Kocasinan’a ve Kayseri’ye hayırlı uğurlu olsun.”

    FOTOĞRAFLI

     

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow