hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    KTB'den Başkan Büyükkılıç'a ziyaret

    KTBden Başkan Büyükkılıça ziyaret
    expand

    KTB'den Başkan Büyükkılıç'a ziyaret

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    KAYSERİ,(DHA)- KAYSERİ Ticaret Borsası (KTB) Başkanı Recep Bağlamış, Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç’ı ziyaret etti.
    KTB Başkanı Recep Bağlamış, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç’a ziyarette bulundu. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Büyükkılıç, "Sizlerin yapmış olduğu Çağdaş ve Modern Borsa Merkezi çalışması şehrimiz için önemli. Bizler bunun farkındayız. İnşallah kalıcı da olur. Her şeyden önce Orta Anadolu Kalkınma Ajansı’ın kıymetli yönetim kurulu başkanı Yozgat Valimiz, yine Sivas Valimiz ve Kayseri Valimiz başta olmak üzere yönetim kurulu üyelerine, gerek ticaret, gerek sanayi odası başkanları, il genel meclis başkanlarımıza, Sivas’ımızın, Yozgat’ımızın kıymetli belediye başkanlarına teşekkür ediyorum. Çünkü tek taş duvar olmaz, tek çiçekle bahar gelmez. Bizler ‘biz’ kültürüyle yetiştiğimiz için hiç kimseyi dışında bırakmayı arzu etmeyiz" ifadelerini kullandı.
    KTB Başkanı Recep Bağlamış ise, ziyarette Başkan Büyükkılıç’a teşekkürlerini ileterek, "Ticaret Borsası yönetimi olarak Orta Anadolu Kalkınma Ajansı’ndan Kayseri Ticaret Borsası’na vermiş olduğunuz destek için teşekküre geldik. Tabi ki şehrimizde büyük önem taşıyan projeleriniz ve çalışmalarınız var. Biz de her zaman istifade ediyoruz. Kayseri Ticaret Borsası’na da pozitif ayrımcılık yapmanız nedeniyle Ticaret Borsamız ve üyelerimiz adına sonsuz teşekkür ediyoruz. Allah razı olsun, bu katkılarınızı hiçbir zaman unutmayacağız" dedi.
    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow