hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Mehmet Özhaseki'den, Kocasinan Belediyesine ziyaret

    Mehmet Özhasekiden, Kocasinan Belediyesine ziyaret
    expand

    Mehmet Özhaseki'den, Kocasinan Belediyesine ziyaret 

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    KAYSERİ, (DHA) - AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar’ı ziyaret ederek, başarılar diledi.
    Özhaseki’yi belediye hizmet binasında ağırlayan Başkan Çolakbayrakdar, yapılan çalışmalar hakkında bilgiler verdi. 31 Mart mahalli idareler seçimlerinde Kocasinan Belediye Başkanı seçilen Ahmet Çolakbayrakdar, makamında AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki'yi ağırladı. Özhaseki, merkez ilçede seçilen belediye başkanlarını ziyaret edip, başarılar dilediklerini belirterek, “Kayseri’de yıllardır devam eden iyi bir belediyecilik anlayışı tüm Türkiye’ye örnek gösterilmektedir. Allah’a şükür şehrimizde birçok iş iyiye gidiyor. Şehircilik anlamında bakıldığı zaman da Türkiye’deki şehirler içerisinde en planlı ve en gelişmeye açık birkaç şehir varsa en başında Kayseri’miz var. 31 Martta Cumhur İttifakı ile beraber olmanın bereketiyle arkadaşlarımız yeniden iş başına geldiler. Ahmet Bey yaklaşık 4 yıldır Kocasinan Belediye Başkanlığını sürdürmekteydi ve bir tecrübe de kazandı. Yeni dönemde de inşallah yapacaklarıyla Kayseri ve Kocasinan halkının dualarını almaya devam eder.  Bize de düşen ne olursa belediyelerimizin ihtiyaçlarını karşılama noktasında elimizden geleni yaparız” ifadelerini kullandı.
    Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Çolakbayrakdar ise, "İnşallah devir aldığımız bayrağı daha yukarılara çıkartarak kubbede hoş bir seda bırakacak şekilde hizmetler yapıyoruz. Modern ve marka şehri olan Kayseri’mizi inşallah ismini daha iyi şekilde taşıyacak hizmetler yaparız" dedi.

    FOTOĞRAFLI

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow