hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Melikgazi'de asfaltlama çalışmaları sürüyor

    Melikgazide asfaltlama çalışmaları sürüyor
    expand

    Melikgazi'de asfaltlama çalışmaları sürüyor

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    KAYSERİ, (DHA) - MELİKGAZİ Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, Yeniköy mahallesinde devam eden asfalt çalışmalarını yerinde inceledi.
    Melikgazi Belediyesi, ilçede asfaltlama çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda Yeniköy mahallesi Lefke caddesinde elektrik hatları yer altına alınarak, ağaçlandırma ve otoparkı yapılan yola asfalt serilmeye başlandı. Başkan Palancıoğlu, yapılan çalışmaları yerinde inceleyerek, yetkililerden bilgi aldı.
    Melikgazi Belediyesi'nin her mahallede çalışma yaptığını söyleyen Başkan Palancıoğlu, "Yeniköy mahallemizde çalışmalarımız yoğun bir şekilde devam ediyor. Lefke caddesi, Ünsalan ve Hazar sokakta elektrik hatların yer altına alınması sonrası asfalt sermeye başladık. Yaklaşık 2 kilometreye yakın hatta yol yenilenmesi yapılacak. Bütün mahallemizde çalışmalarımız sürüyor. Burada sadece yol yapmıyor, otopark ve ağaçlandırma çalışması da yapıyoruz. Bu alanı yeşillendirmek için ıhlamur ve çınar olmak üzere 15-20 yaşında ağaçlar diktik. Amacımız ilçemizi daha yeşil daha yaşanabilir hale getirmek. İlçemize diktiğimiz bu ağaçlarla Melikgazi'nin 15-20 yılını kazanmış olduk. Melikgazimize yapmış olduğumuz hizmetlerimiz hayırlı olsun" dedi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow